Neste Fredagskafé:  4. mai

2018-03-09

Neste Fredagskafé: 4. mai

Vi holder Fredagskafé jevnlig, med forskjellige temaer og type underholdning. Inntektene fra kafeen, har tidligere gått uavkortet til Røde Korshjelpearbeid på Haiti. Av og til går overskuddet til Waldorf prosjekter i den tredje verden. Fredag den 9. september går overskuddet til 10. klasse og de står for maten

Neste Fredagskafé:  4. mai

Vi holder Fredagskafé nesten hver måned, med forskjellige temaer og type underholding. Inntektene fra kafeen, har tidligere gått uavkortet til Røde Korshjelpearbeid på Haiti.  Av og til går overskuddet til Waldorf prosjekter i den tredje verden. Fredag den 9. september går overskuddet til 10. klasse, som skal på skoletur. Kirsten og Tone arrangerte igjen sitt populære grønnsaksteater for både små og store.

Les mer om Informasjonsmøtet her

Vi holder Fredagskafé nesten hver måned, med forskjellige temaer og type underholding. Inntektene fra kafeen, har tidligere gått uavkortet til Røde Korshjelpearbeid på Haiti.  Av og til går overskuddet til Waldorf prosjekter i den tredje verden. Fredag den 11. september gikk overskuddet til 10. klasse, som seilte på Christian Radich i månedskiftet august/september (les om skoleskipet her). 10. klasse sto for maten. Kirsten og Tone arrangerte grønnsaksteater for både små og store.

Ta middagen her når vi inviterer, møt andre barnefamilier som hyggelig start på helgen. Vi ønsker at alle i vårt nærmiljø skal finne oss og hygge seg sammen med oss ved disse anledningene.