2015-04-24

Jobbe hos oss?

Det er for tiden ingen ledige stillinger, men kontakt oss gjerne dersom du synes vår arbeidsplass er interessant

Jobbe hos oss?

Steinerskolen i Asker er et pedagogisk alternativt tilbud for 1. – 10. klasse.
Skolen har de siste årene vokst betydelig, og har i dag ca. 200 elever. Skolen har 40 engasjerte medarbeidere og aktive foreldre som bidrar til skolens liv.

Skolen ligger på Nesbru med kort vei til buss, og har elever både fra Asker og nærliggende kommuner.
1.– 4. klasse har egne lokaler i kort avstand fra skolens hovedbygg der det også er fritidshjem. Skolens hovedbygg rommer både mellomtrinn 5.-7. klasse og ungdomskolen 8.-10. klasse.
I nær tilknytning til skolen ligger en av Askers to Steinerbarnehager.

Steinerskolen i Asker ble stiftet i 1983 og har p.t. ca. 200 elever i 10. klasser og et personale på ca 35. Vi holder til på Nesbru i Asker kommune. Skolen er organisert som en stiftelse med et styre på 6 personer sammensatt av lærere og foreldre. Steinerskolen i Asker baserer sin drift på Rudolf Steiners pedagogiske ideer, samt Lov om privatskoler og er finansiert av offentlig støtte samt foreldrebidrag. Steinerskolen tilstreber å arbeide i flat struktur så langt det er mulig.