Fredagsnytt 8.september - uke 36

2017-09-08

Fredagsnytt 8.september - uke 36

NB! mandag 11. september er vanlig skoledag for oss.
NB! Foreldremøte i 10. kl. er utsatt til onsdag 20.09.2017 – kl. 1800 - 2030__________________________________________________________________________________________________________________________
Det er to sekker med gjenglemte klær på Solhatten, noe av det fra i fjor! Det står inntil videre ved peisen i salen. Hvis det ikke hentes i løpet av neste uke (uke 37) går det til Fretex.
Sidsel
I vår bevilget De Unges kommunestyre penger til utekino. Ved skolestart ble det vist film på Hvalstrand, og det nærmer seg nå de siste visningene.
Dette vil bli annonsert på Asker kommunes sider på facebook.
Fint om dere kan bidra til å nå ut til elevene med informasjon om utekino, f.eks. gjennom at elevrådet tar det opp i klassene.
Utekino i Asker Sentrum 23. september!

Filmene vises ved inngang til Askerkino/Kulturhuset.
Første film vises ca kl 2000 – Frost
Andre film vises ca kl 2130 – Guardians of the Galaxy Vol. 2
Det blir gratis popcorn og brus så lagt det rekker!
Ta med varme klær og godt humør.
Om filmen: I "Frost" bestemmer den uredde optimisten ANNA seg for å dra ut på en episk reise sammen med den erfarende fjellmannen Kristoff og hans gode venn Sven. På reisen gjennom fjellandskapet møter de mystiske troll og en morsom snømann som heter Olaf, når de kjemper seg fram for å finne Annas søster Elsa, som har forbannet kongeriket Arendelle til evig vinter.
Aldersgrense: 6 år
Språk: Norsk
Undertekst: Norsk
Trailer: Frost - Trailer
Om filmen:Til tonene av Awsome Mixtape #2 fortsetter Marvel Studios´ Guardians of the Galaxy Vol. 2 teamets eventyr I det de reiser til det ytterste verdensrom. Vokterne må kjempe for å holde sin nye familie sammen i det de nøster opp mysteriet om Peter Quills sanne opphav. Gamle fiender blir nye venner og karakterer fra de klassiske tegneseriene kommer til unnsetning mens Marvels filmunivers ekspanderer videre.
Aldersgrense: 12 år
Språk: Engelsk