Fredagsnytt 1.september - uke 35

Fredagsnytt 1.september - uke 35

www.kristensamfunnet.no

www.forskningstorget.net

Hei, da er vi igang og her er årets første fredagsnytt! ????

Kantine på ungdomstrinnet: Kantina på U-trinnet er igang fra dag én: Tirsdag 22. august, 2017. Det blir fast kantine alle dager unntatt mandager. Pia Thus fortsetter som kantinemedarbeider. Det koster kr 20 pr. person pr. dag, og blir fakturert sammen med skolepengene. Påmelding skjer ved e-post til skolens kontor, asker@steinerskolen.no
NB: Pass på å notere i påmeldingen om det er allergier vi trenger å vite noe om, samt om det ønskes kun vegetar.
________________________________________________________________________________________________________________
Det er fremdeles hyggelig at dere bruker Solahtten til diverse arrangementer som konfirmasjoner og bursdagsfeiringer mm. Men ettersom det i løpet av de siste par årene har blitt et ganske stort press på bruken av lokalene og deri administereringen av det, ser vi oss nødt til å sette en pris på denne tjenesten.

Første klasse hadde sitt første møte med skolen vår sist mandag:

5. klasse har vært på elvelangs-tur i dag - og elva er selvfølgelig vår lokale elv Neselva (over Åstaddammen kalt Stokkerelva). Den har utspring på Ramsåsen i Bærum og munner ut i ved Holmen. Elva er 11,1 kilometer lang, hvorav selve Neselva utgjør 3,8 kilometer. Så det så! Våre tøffe 5.-klassinger har vandret elvelangs i to dager i "kalt" og i dag "varm" vær. Her fotografert lykkelige, hengende over elva.

GRATIS UTEKINO FOR ALLE SOM HAR LYST
På vårens bevilgingsmøte i De unges kommunestyre ble det vedtatt å gjennomføregratis utekino. Det er nå opprettet en avtale med Festus  ·
Asker Sentrum lørdag 23. september 2017.
ASKERDAGENE (Brus og popcorn til alle fremmøte)
Første film ca kl. 20.00 – 21.30 Familiefilm
Andre film ca kl. 21.30 -23.00 Ungdomsfilm
Sjekk kommunens hjemmesider for å se hvilken film som settes opp!
Med vennlig
hilsen
Siri Øiesvold
Kontaktlærer for DUK

Her finner du brosjyren!!!