Fredagsnytt 26. januar 2018

2018-01-26

Fredagsnytt 26. januar 2018

Minner om Informasjonsmøte for kommende 1. klasse mandag 29. januar kl. 18.00
Vi oppfordrer alle til å dele denne informasjonen med alle de måtte kjenne som har barn i førskolealder.

Som oppført i skolekalenderen blir det felles foreldremøte for 5. til 7. klasse tirsdag 6. februar, og felles foreldremøte i 8. til 10. klasse torsdag 8. februar. Tema for begge foreldremøtene er barn og unges nettvaner og                  NETTVETT, og det blir foredrag fra Barnevakten.no. Sett av tid for disse viktige foreldremøtene.

Vaskeoppdrag denne våren strømmer på til 10. klasse slik at vi får tjent penger til skoleturen til Hellas i mai. Om det er flere som er interessert i at 10. klasse-elever tar klasseromsvasken for dere (kr 200 pr klasserom), kan dere kontakte klasselærer Janicke Lem (janicke.lem@teinerskolen.no).