2018-02-04

WOW-dag ExtraMuros Bogota, Colombia

I uke 5 (tirsdag, onsdag og torsdag etter hovedfag) hadde vi på ungdomstrinnet internasjonale dager, med fokus på store og små temaer som elevene er opptatt av. Tirsdagen ble hele ungdomstrinnet samlet i salen. Siden i høst har to elever fra hvert trinn vært i en WOW-arbeidsgruppe og jobbet med forskjellige prosjekter. Disse seks elevene landet på å støtte «ExtraMuros, Bogota». Elevene hadde delt forskjellige temaer mellom seg og presenterte dette i PowerPoint og YouTube snutter for elevene. De snakket om Colombias historie, politikk, kvinneproblematikk, kultur (musikk og dans) m.m. Alle, både elever og lærere gikk ut fra denne presentasjonen med mye, ny kunnskap om Colombia. WOW står for Waldorf one world.